FIN HELG


Japp. En typiskt fin helg. Mysigt med kalas igår, massa gött fika, filmen var typ helt ok och idag har vi flängt på Avion och IKEA. Bra, bra! Fick med oss lite semitråkiga nödvändigheter + fiiiiiin växt hem, och jag hittade mig en parfym, mysbyxor, en sport-BH och en t-shirt. Och en ryggsäck för 79:- på IKEA. Så jävla bra, slippa använda Royal Canin-ryggan jag haft senaste tiden och som håller på att falla sönder överallt. Skyrimat hela kvällen, och jag har inte ens lite måndagsångest. Vill så gärna fortsätta på mitt projekt, så jag sätter mig gladeligen på bussen mot skolan imorgon. Sedan om jag känner samma sak då min klocka ringer vid 05 imorgon, det är en annan fråga. Men poängen är att det är gött att längta till skolan. Faktiskt. 

Nu; tevemys med sambo innan vi däckar för natten. 


TB till i fredags då min lärare byggde en lyftkran av motorlyften. Hade typ kunnat sätta pengar på att det skulle gå åt helvete, men snopen blev jag då det faktiskt funkade.
Har en speltokig ny klasskompis, och det är hur guld som helst. Rasterna är så mycket roligare nu.
Vi har nu fått erfara att Milly är helt sjukt tokig i att rita, och ett riktigt ritblock var typ den bästa presenten hon fått någonsin. Vi har galet många konstverk nu.
Typiskt Milly. TB också till i förrgår då hon ritade på tv-bänken och jag sa till henne på skarpen att så får man icket göra, och hon kollade på mig med stora ögon för att sedan peka på sitt konstverk och ba; "ramla". Så, kritorna bara ramlade dit. Faktiskt.
Melman fick tröja. Blev inte nöjd, men väldigt söt.
Träffade Buffels kullsyster Märta på kalaset igår, och Milly tyckte att det var heltokigt (och superkul) med en "Buffel" som ville krama henne en massa. Buffeln här hemma är ju inte direkt generös med det, typ alls. Hon tycker mest att Milly är råläbbig.
Lördagsmaaaat!
Klev upp till en finfin himmel imorse. Sånt blir man ändå glad av.
Fin sambo på Finas.
...och speaking of Finas, här har vi det igen. Finaste märket någonsin. Vill fortfarande ha prick allt. Prick allt!!!!!!!
Fikade tills vi knappt orkade prata med varandra. Typ. Kvargmoussen var god!
- Vardagsstuff | |
Upp