SHE'S back, the man behind the mask

Ja, jag är äckligt självsäker och antar att ni vill höra något om vår Göteborgs-minimiddleweek.
Hur ska man lättast sammanfatta det? Det var frickin' fantastiskt.
Vi hade en rätt mysig tågresa, vi bodde på ett trevligt hotell, vi åt god och jävligt onyttig mat på bl.a en pub som hette Murveln, vi köpte massa saker (läs: jag köpte), vi sov fantastiskt gott, vi hade sjukt med sex, vi skrattade en massa, vi pratade en massa, vi stressade som as (läs: jag stressade), vi myste och var allmänt kära, vi hämtade Quila(!!!!), vi åkte nattåg hem igen.

Jag tror inte jag missade någonting där. Jag lämnar inget åt garderoben för er, mina små söta.
Eller ja, jag får inte missa torsdagskvällen då vi sprang över till Statoil och inhandlade mackor och apelsinjuice, för att springa tillbaka till hotellet och iscensätta en första dejt.
Jag var en porrbrud vars dröm var att regissera. Jag fick mitt jobb genom att ligga med 'The Big Guy' och på fritiden älskade jag att jaga.
Killen var en ganska speciell man som forskade om dinosaurier och på fritiden gillade att studera olika djurs parningsritualer, med många spännande teorier.
- Varför har inte djur förspel?
- Och om man tänker på att det fortfarande finns 'dinosaurier', så är ju dom jävla mycket mindre. Då tänker jag, om samma sak skulle hända med oss, att större delen skulle dö och några skulle leva kvar för att fortsätta utvecklas, skulle vi också bli jävla mycket mindre om sisådär två miljoner år?
- Leker porrskådisar med sina 'medarbetare' även på fritiden?

Ja, som många förstår så slutade inte just den dejten i sängen. Inte ens med en puss.
Men man måste älska teater.

Nu är Quila (som fått smeknamnet Räkan) här, och det är underbart. Hon är mysig, hon är söt, hon är perfekt och Via tycker hon är ful.
Allt är som det ska, med andra ord.
Hon är två mil höga ben och en dubbelt så lång svans, hon har öron större än mina och hon har så bekymrade ögon att man inte kan låta bli att ge henne allt hon vill ha.

Idag har jag ätit upp halva huset. Jag får dagar ibland då jag verkligen kan äta allt. Sött, surt, salt, beskt, gott, äckligt - allt slinker ner. Det är både äckligt och faschinerande.
Dock sitter jag här och ångrar mig då min mage gör så ont, så ont. Har man inte en hel mage kan man inte äta allt, men jag brukar oftast se förbi den delen. Men det får jag betala för också.

Idag är det lite jobbigt också. Ni vet dom där perfekta hårdagarna? (Ja, frågan är riktad till tjejerna här)
Dom kommer så sällan, och idag hade jag en sån. Idag. Söndag. Dagen man ligger ner som en jävla sill ändå.
Hallå? Håret?
Sånt är jävligt irriterande och så otroligt mycket 'pinsamt i-landsproblem' att jag bara var tvungen att dela det med er.
Ja, visst är väl världen orättvis?
| | Kommentera |
Upp