DET ÄR LITE TUNGT NU

Se, det är här min plan brister lite. Jag vill så gärna skriva öppet om allt vad det innebär att leva med ångest, depression, PTSD och annat själkaos. Men då jag väl kommer till en dipp, så tappar jag även förmågan att sätta ord på det. Det finns så mycket jag vill dela med mig av, men min egen ribba när det kommer till att uttrycka sig är för hög. Och då ger jag upp, innan jag ens försökt.

Men jag är i en dipp. Det är många tunga, mörka saker som sköljt över mig. Som det faktum att jag faktiskt var ett barn då jag blev utsatt. Det blev mina första erfarenheter när det kom till kärleksrelationer och sex. Och det har påverkat alla relationer efter det. 
Sorgen som sköljt över mig nu är svår att hantera, men det är sorg jag ska igenom. Men jag är ledsen nu. Oerhört ledsen. 

Jag kan inte ens börja skriva om det här utan att tårarna stiger i ögonen, så därför nöjer jag mig med det här just nu. Inga krav, ingen ribba. Just idag var det enbart det här jag ville dela med mig av. 

Jag sitter på Waynes just nu och äter lunch efter ett möte med kuratorn som skar i själen. Men hur jobbigt det än är, så vet jag att det är nyttigt att få fatt i känslorna istället för att bara gå omkring i en dimma. 

Hu. Sorg. Men jag återkommer, i små portioner. Nu ska jag dricka upp min kokoslatte och sedan ska jag gå och köpa halloweenkläder till Milly. Hon vill vara en häxa, så en häxa ska hon få vara. 🧙‍♀️🖤

- Djupt & Känsligt, - Psykisk ohälsa | | Kommentera |
Upp