fredag med... f, eller något

Jag bestämde mig för att göra mig av med lite onödiga pengar.
Jag älskar höst, jag älskar höstkläder.


yummie 
Och jag vet inte hur man lägger upp bilder så det blir sådär fancy, men jag bryr mig nog inte heller.

love, lots and lots of pure love    


Mössor, scarf, kavaj och topp från H&M
Skor och tee från sneakersnstuff.com


Förmodligen bryr ni er föga om vad jag köper för kläder, men ja. Jag har så mycket fritid att jag känner ett visst behov av att uppdatera er även inom det området. Se vad ledighet gör med människor?
Jag sitter här och ringer som en idiot till enhetschefen på det servicehus jag vill ha praktik på.
Det börjar kännas som att vi är i ett olyckligt förhållande eller något. Hon ringer inte upp mig, hon svarar inte när jag ringer.
WHAT DID I DO WRONG? PLEASE EVA! Please! Just listen to what I have to say, I can explain! WE CAN WORK THIS OUT!
Oh, Eva-hah-aaaaaa.


I'm a sad human being.
| | Kommentera |

and up she goes

Jag lämnar den cyniska biten bakom mig. Det är så mycket tråkigare.
Jag lever ett slappt liv, jag är lycklig.

Imorse väckte mamma mig kvart i nio. Kvart i nio är lika med tortyr för mig. Jag har inte vänt tillbaka dygnet som andra vettiga människor gjort vid det här laget.
Detta resulterade i att jag för första gången på veckor glömde bort nattens dröm. Devastated.
Jag steg upp och åt frukost med min käre mor och far, snackade lite skit och läste tidningen. Ni ska se mig i mina glasögon med näsan i tidningen och hårdbrömackan i handen - man kan nästan ta mig för en intellektuell.
Efter det så tog jag och mor en sväng på Myrornas. Second hand är min vän. Min bästa vän. Jag åkte dit utan pengar idag, vilket var en tabbe. Dock åkte jag ändå därifrån med en orange pashmina. Jag är nykär, det är som att ta i moln eller något. Jag vet inte. Snudd på att den är bättre än sex. (lögn)
Nåja, nykär eller ej så väntade vårdcentralen efter det. En läkare ville ha dit mig för att prata om njursten. Ett möte på 10 minuter som jag egentligen inte behövde. Han förklarade en himla massa saker, bara ingenting jag inte redan visste. Han pratade på om prover jag skulle måsta lämna. Ni vet, det klassiska snacket.
'Så då behöver vi ta prov för det, för att kunna veta om det beror på det, som då utesluter det' osv.
Mitt i detta provsnack så tittar han på mig och säger - 'Ja, sedan kan det ju vara så att du måste samla piss i en burk.'
.....que?
Piss. Piss. Urin, javisst. Ett återkommande ord i mina läkardejter, men piss... ja, det finns en första gång för allt. Denna läkare steg genast i mina ögon.
Ännu en väntan i det kala väntrummet med röda stolar sedan var det dags för nålar. Jag älskar att ta prover, det faschinerar mig. Efter många om och men så visar det sig att läkaren i fråga begärt om ett prov man bara gör på ett ställe i Sverige, och inte var det i norrland i alla fall. Stackars små förvirrade labsköterskor.

Resten av dagen går att sammanfatta med inte så många ord.
Hem, mat, snark, mat, satc, vätska, hej. Nu sitter jag här.
Ganska lycklig är jag också med tanke på att det regnar ute.

PS. Jag behövde inte samla piss i en burk. Men hejigt skulle det vara, va? Vissa samlar på frimärken, vissa samlar på skor. Jag samlar på piss. DS.
| | Kommentera |

cyniska Linn del 2

Okej, jag vet att jag var aningens cynisk bitvis i mitt förra inlägg. Men det är bara för att jag är tjurig. Jag vill vara en i gänget även fast jag inte går skola som andra!

Men men, jag antar att det inte är så dumt ändå. Däremot är det väldigt tråkigt att leva som jag gör. Men den enda som kan göra något åt det är ju egentligen jag. Så jag kan fråga mina läsare nu om det finns någon som känner för att ta typ en fika någon dag?
Ja, jag raggar faktiskt sällskap över bloggen nu. Hur tragisk är jag?

Nej, men ärligt. Det finns en annan sak jag får höra väldigt många gånger också. "Åh, jag vill ha dina dagar!" - senast idag från min pojkvän.
Men folk, gott folk. Det vill ni inte. Jag har haft lov sedan i april. Ni tänker säkert 'fan vad skönt' eller liknande, men då har ni bara fel. Fel.
En dag för mig kan se ut på detta sätt..
..Stiga upp och sätta mig och käka frukost utan stress. Läsa tidningen, mysa med katterna. Sedan går jag ut på min mysiga skogspromenad om jag nu ids. Annars hamnar jag oftast framför datorn, tv'n eller en bok. Sedan kanske jag tar en lång dusch för att sedan hamna framför datorn och uppdatera mig lite i kattvärlden. Kolla mejl, forum, hemsidor och sånt. Sedan är det middag typ. Sedan är dagen i princip slut.

Det låter lugnt, det låter avslappnat. Inga krav.
Nej, visst. Men det låter också ganska tråkigt, va?
Klart att det är skönt vissa dagar att inte göra något speciellt, men för Gudens skull, inte varje dag i många månader.
Ni vill inte byta med mig. Hur kul är det egentligen att vara ledig då ingen annan är det?
Just nu kan jag knappt vänta tills jag får börja jobba igen.
Det gäller bara att hitta ett jobb... det har visat sig att alla inte är villiga att ta emot mig då mitt schema är så tunt. Dom vill ha någon som jobbar heltid.
Önska mig lycka till med att hitta en plats som kan acceptera mig och mina mål.

Nåja, det är bara tankar. Jag vet att jag inte skriver så kul för tillfället, men det är i princip detta mina tankar kretsat kring de dagar som gått. Förmodligen även de dagar som kommer.

Som sagt, önska mig lycka till!
| | Kommentera |
Upp