HURRA!

 
 
Det var nästan så att jag insåg att jag var vuxen då jag tyckte att det här var helt sjukt kul att shoppa. Men bara nästan. Finflarrorna! Och så tar vi och ger tutte en till chans. Den där kan hon ju bara inte säga nej till, morsan har faktiskt valt med omsorg.

Vi blev i alla fall bortskämda med Subway-middag av Andreas och Frida. Så jäkla gott, och så jäkla trevligt. Det är som en bra grej vi har börjat med känner jag, det här med att den som hälsar på tar med mat. Det är så man bygger vänskaper. Med mat. Lix. 

Den här dagen är betydligt bättre än gårdagen. Nu hänger hela lillfamiljen i soffan, och jag sitter vid min dator för första gången sedan innan hon föddes. Den har stått på golvet och agerat Netflix-källa till TVn bara i typ 5 veckor. Men nu... nu ser Emil på fotboll (som jag inte är sådär överdrivet intresserad av), så jag fick faktiskt en anledning till att flytta upp lilldatorn. Känns typ konstigt att trycka på tangenterna. Stackars bortglömda dator. 

Nu ska jag kolla på klänningar (och laxar). Behöver ju shoppa sommarkläder till min nymammakropp... men det är likförbannat inte lika kul som att shoppa nappflaskor. Å hör sen. 


- Vardagsstuff | | Kommentera |

OM "MÄTT" HADE ETT ANSIKTE

 
 
- Vardagsstuff | | Kommentera |

GÅRDAGEN

 
Den var som sagt rätt deppig och låg. Eller, dagen var väl inte det. Jag var det. Men ändå. Jag spenderade den i soffan med Milly, vilket var perfekt för sinnesstämningen. Tog bara en paus när mamma kom förbi en sväng och gosade med lillan medans vi passade på att städa lite. Hon är mest bara nöjd då hon får ligga på mage på någon just nu, hon vill inte ligga ensam någonstans... så då är det tur att mormor finns så vi faktiskt fick något gjort i det här kaoshemmet! 
 
 
Men ja, bortsett från den stunden var min stjärt klistrad i soffan framför New Girl och världens bästa grej - laxuppvandringen. Äntligen! Alltså, hur nördig som helst. Satt och kollade på laxarna i timmar och fascinerades över hur benhårda dom faktiskt är. 207 stycken har hittills vandrat upp i Stornorrfors enligt gårdagens statistik. Tänkte ba så ni vet. Åh! Måste åka dit någon dag. 
 
 
Kolla ba! Han i mitten satt jag och kollade på sjukt länge sent igår kväll. Vi bondade. Han åt mat och jag hejade på honom. 
 
- Vardagsstuff | | En kommentar |
Upp