ensamma, underbara kväll

Ikväll är jag ensam. Trodde jag skulle ha urtråkigt, men så sjukt jävla skönt det är!
Jag skuttar omkring iklädd endast Simons t-shirt och trosor (mina trosor alltså, inte Simons) och sjunger falskt. Jag älskar att sjunga falskt. Det är mycket roligare. Man kan inte göra några misstag, för det är redan värdelöst.
Jag har ätit chips, druckit varmchoklad och sett på talang 2008. Jag tycker egentligen inte om det programmet, men äh. Finaler är alltid kul. Min favorit vann, hur grym var inte hon? Det är bara sjukt. Rakt igenom sjukt.
Flippade över till trean också där det var något sång-program. Singing-bee tror jag det hette. Så pinsamt. Jag rodnade när jag såg på det, på riktigt. Så pinsamt. Så pinsamt, så pinsamt, så pinsamt program! Stackars vardagliga människor står där och sjunger, och alla sjunger så dåligt men ändå är alla döseriösa. Åh, så pinsamt.
Kvällens tv-höjdpunkt var nog när den där smöriga, äckliga, lilla killen uppträdde på talang, och han försökte få med sig publiken. "KOM IGEN NU DÅ!", sedan värsta tjutet. Höjdpunkten med det var utan tvekan hans enorma kråka när han utsötte detta tjut. I min ensamhet skrattade jag så jag dog. Jag är en hemsk människa. Men jag älskade det så mycket. Det gjorde det hela så komplett och nästan lika pinsamt som sång-programmet. Åh.
Egentligen tänkte jag se på Ondskan nu, men mjä. Det är inte direkt en glad film. Den matchar inte mitt humör någonstans. Jag sitter hellre här och sjunger ännu mer falskt till totalt värdelös musik.
Jag är glad nu. Jag kan inte hitta något dåligt i mitt liv någonstans. Eller ja, klart... skulle vara trevligt om någon kunde ge mig fetaste massagen innan jag skulle sova ikväll, men man kan ju inte riktigt få allt.
Allt är bara fiiiinemang!
Nu har jag tre alternativ. Jag kan antingen fortsätta skutta och sjunga, eller så kan jag lägga mig och läsa världens bästa bok, eller så kan jag toktjocka framför tvn i sängen. Nivet sådär snyggt med ena handen i chipspåsen och andra innanför trosorna. Otroligt åtråvärt.

Jag tror faktiskt jag fortsätter skutta nu.

slick
| | 2 kommentarer |

materiell kärlek

Jag vandrade hem efter förra inlägget för att kolla läget. Läget är bra, jag är lättad.
Lycklig som en 7-årig flicka på julafton blev jag när jag såg att mina kläder kommit. Ca 45 sekunder efter jag läst smset vandrade jag iväg och hämade dom. Åh, denna materiella kärlek. Slet upp paketet och kramade vartenda plagg minst två gånger, sedan duschade jag och slängde på mig den bruna klänningen. Normalt hatar jag verkligen att ha klänning, jag känner mig så jävla obekväm i det. Lite som att jag skulle vistas i Irak fast jag inte kan språket. Bara fel.
Men den här är ju underbar. Den känns inte. Det känns som jag är naken. Det är underbart. Jag känner mig bekväm i att känna mig naken.
Var tvungen att raka benen också, charmigt som inget annat. Jag cuttade mig på båda knäna. (knänen? knäen? knääänaaaaah?)
Jag är tydligen inte bra på någon tjej-grej. Jag är kille.
Den här sommaren kan bli spännande syn-mässigt för mig. Jag är närsynt, så min värld är rätt blurrig utan mina glasögon. Åtminstone världen som är mer än 4 meter ifrån mig.
Nu har jag köpt solglasögon. Yah. Heta solglasögon, dessutom. Jag kommer alltså bo i dom hela sommaren, och dissa mina vanliga glasögon som gör världen vacker.
Närsynt + solglasögon = mörkt & blurrigt. Jag ser fram emot det redan nu. Jag känner mig jätteflummig i dom. Som om jag skulle vara onykter.
Så om någon av er hälsar på mig och jag inte hälsar tillbaka så kan jag lova er att det är inte för att jag är otrevlig, det är för att jag helt enkelt inte kan se er.

Nu sitter jag här och steker som fan i min naken-klänning, mina solglasögon, mina älskade converse och med en underbar festis i handen.
Låter felfritt, va?
Lugn, jag är också mänsklig. (även fast det är svårt att tro, ehehe)
Är det någon annan än jag som har seriösa problem med att hitta av munnen? På allvar?
Okej, here's the deal.

Jag sitter här med min festis, jag skruvar av korken, höjer armen, blundar och väntar på att flaskan med den ljuvliga drycken ska möta mina läppar.. HIIIIH! Jävlar. Jag gjorde det igen. Jag missade munnen. Med flera centimeter. Jag har festis på mina tuttar.

Detta händer mig i princip varje dag, vilket medför att jag ofta har konstiga fläckar i diverse färger på tröjan. Om ni någonsin skulle undra.

image27
Jag känner mig så jävla cool i mina nya, röda pilotbrillor
och med min gröna festis. Titta vad tuff jag känner mig!
Lite som en reklambrud. Fast en sunkig sådan
med vit, slapp hud och en billig webcamera istället för
ett eget team med fancy fotografer och sminkdamer.
 Men less is more, som kungen brukar säga.
| | Kommentera |

in tha house

Utvilad efter en lååång och god natts sömn för första gången på evigheters evighet. Det kunde inte vara mer underbart.
Kom hit igår efter middagen och myste med katterna lite, sedan ringde Petter och jag drog mig ut för att umgås.
Sjukt härlig kväll var det. Vi gick en promenad ner till lillhamnen och låg på en brygga och pratade om allt värdelöst i våra liv. På ett bra sätt.
Ibland känns det väldigt illa att inte ha någon kamera, för det var så sjukt fint!
Gick tillbaka till Petter och lyssnade på bra musik, åt isglass och kollade in balbilderna.
Satt och kritiserade klänningar i någon timme, sedan vandrade jag tillbaka hit.
Första gången någonsin jag sover ensam i ett hus, och jag är sjukt mörkrädd. Ganska imponerad av mig själv som inte avled av någon typ av hjärtattack. Hjärtinfarkt. Hjärtsnörp. Hjärtstopp. Slaganfall. Jag vet inte.

Steg upp för en timme sen typ och åt gofrukost. Nyttiga, nyttiga jag.
Ringde mor nyss och frågade om vi kunde fara och köpa lite allergimedicin, min näsa kliar så jag blir määhä.
Äjä, fick reda på att pappa inte mår bra, så han kanske måste fara in igen. Så om ni undrar om mitt överseriösa och tråkiga inlägg är det helt enkelt bara för att jag är aningens orolig.
Hoppas det går bra.

Nu ska jag breda ut mig i den underbara dubbelsängen och se på tv. Åhå, så skönt!

Skriver senare.
| | Kommentera |
Upp